Concert de Santa Cecília de la Banda Simfònica, dissabte 17 de novembre, 19.00 h.

Concert de Santa Cecília de la Banda Simfònica, dissabte 17 de novembre, 19.00 h.
15/11/2018 cimbenimaclet

La celebració de les festes cecilianes continuarà dissabte 17 de novembre de 2018 a les 19.00 h amb el gran concert de la Banda Simfònica del CIM de Benimaclet, una de les cites anuals més esperades pels membres de la nostra societat musical. Enguany, Ramón Ramírez, el seu director, ha escollit un repertori que recorrerà diverses èpoques i estils musicals però amb un clar fil conductor, el de ser compositors de la terra. Així Ramón Ramírez continua amb la seua tasca de promoció i difusió de la música valenciana per a banda -o adaptada per a banda- tant des de la nostra societat musical com des del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. Entre les peces escollides destaca, per les seues connotacions especials, l’obra Somnis de pirata què si teniu bona memòria recordareu que el seu origen està en un concurs de contes musicals que va realitzar la nostra Escola de Música i que va ser guanyat per la xiqueta Ainoa Cases, de Benimaclet, mentres que l’adaptació i la composició musical ha sigut obra del nostre cap d’estudis i professor de percussió Pep Ros, també guardonat director i compositor. Així tindrem l’ocasió única de gaudir de l’estrena mundial d’aquesta obra orientada a públic tant infantil com adult. Esperem que l’obra agrade i es puga incorporar al repertori d’altres societats musicals perquè aquest tipus d’obres no és gens abundant a pesar del seu alt valor didàctic. A l’intermedi del concert es procedirà al lliurament de les insígnies als nous músics de la Banda Simfònica del CIM de Benimaclet, fonamentalment alumnat de l’escola que va superar amb èxit les proves d’admissió celebrades el passat dia 1 d’octubre, proves que han suposat la incorporació de 13 nous músics a la banda gran, que no és poca cosa i ens enorgulleix per la bona feina de formació realitzada a l’Escola Música Hipòlit Martínez del CIM de Benimaclet. En acabar el concert finalitzarem la jornada amb multitudinari sopar de pa i porta amb tots el socis i sòcies que ho desitgen.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies