Concurs de Contes Infantils per a Narrador/a i Banda Simfònica

Concurs de Contes Infantils per a Narrador/a i Banda Simfònica
01/06/2017 cimbenimaclet


Vols escriure un conte?

Vols que el nostre professor Pep Ros li fique música?

Vols que la Banda del CIM ho estrene?

La direcció de l’Escola de Música Hipòlit Martínez del CIM de Benimaclet convoca un concurs de contes infantils amb l’objectiu de posar lletra a una obra per a narrador/a i banda simfònica. Per a participar són requisits imprescindible el formar part actualment de l’alumnat de l’escola i haver nascut entre l’any 2001 i el 2007, ambdós inclusius. El termini per al lliurament dels treballs ha quedat fixat el divendres 9 de juny. Les bases completes del concurs i les instruccions detallades es troben ací:

CIM Concurs contes bases

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies