La Rondalla, de Trobada a Paiporta, dissabte 18, 19:00 h.

La Rondalla, de Trobada a Paiporta, dissabte 18, 19:00 h.
18/10/2014 cimbenimaclet

image003 (3)I fora de casa nostra, serà la Rondalla, l’Orquestra València de Pols i Pua, participarà a la primera Trobada de Rondalles de Paiporta junt a la Rondalla-Coral “Monte de la Sal” de El Pinós i a l’organitzadora, la Rondalla de Guitarra, Púa i Canto de Paiporta, veterana agrupació coral i de corda polsada. El concert serà a l’Auditori Municipal de Paiporta i començarà a les 19:00 h. Cal reconèixer que al llarg de l’any, la nostra Rondalla s’ha mostrat ben activa i viatgera, participant a nombrosos festivals i intercanvis que van escampant la qualitat de la nostra vibrant agrupació.

image003 (3)I fora de casa nostra, serà la Rondalla, l’Orquestra València de Pols i Pua, participarà a la primera Trobada de Rondalles de Paiporta junt a la Rondalla-Coral “Monte de la Sal” de El Pinós i a l’organitzadora, la Rondalla de Guitarra, Púa i Canto de Paiporta, veterana agrupació coral i de corda polsada. El concert serà a l’Auditori Municipal de Paiporta i començarà a les 19:00 h. Cal reconèixer que al llarg de l’any, la nostra Rondalla s’ha mostrat ben activa i viatgera, participant a nombrosos festivals i intercanvis que van escampant la qualitat de la nostra vibrant agrupació.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies