La Benimaclet Big Band, B3, a Burjassot, dissabte 24, 19:00 h

La Benimaclet Big Band, B3, a Burjassot, dissabte 24, 19:00 h
22/05/2014 cimbenimaclet

Concert benèfic a favor d'AFEM, 24 maig de 2014.

Concert benèfic a favor d’AFEM, 24 maig de 2014.

Anualment AFEM, l’Associació de Familiars i Malalts Mentals de Burjassot, organitza una gala benèfica per recaptar fons destinats a la realització de programes i activitats de rehabilitació i reinserció social i laboral de les persones amb malaltia mental i en suport també de les seues famílies. I com açò de la col·laboració amb entitats socials a través de la música no només no té límit per a nosaltres, sinó que ho considerem bonic, emotiu, solidari, altruista, compromès, cooperatiu i prioritari, és a dir, tot els valors extraordinaris que caracteritzen els músic amateurs de la nostra Societat Musical, serà la B3, la nostra Big Band, la que trobareu al Centre Cultural Tívoli de Burjassot, dissabte 24, a les 19:00 h. La representació local del poble del fill del forner, el gran poeta, serà a càrrec del Grup de Danses El Piló i, per si de cas també us interessa, el gruix de la gala estarà protagonitzat pel polèmic cantant melòdic, ara també aspirant a polític, l’alcoià Francisco González Sarriá, conegut simplement com a Francisco. Si us ve de pas, col·laboreu amb AFEM i gaudiu de la nostra magnífica B3, que això sí que paga la pena.

 

 

Concert benèfic a favor d'AFEM, 24 maig de 2014.

Concert benèfic a favor d’AFEM, 24 maig de 2014.

Anualment AFEM, l’Associació de Familiars i Malalts Mentals de Burjassot, organitza una gala benèfica per recaptar fons destinats a la realització de programes i activitats de rehabilitació i reinserció social i laboral de les persones amb malaltia mental i en suport també de les seues famílies. I com açò de la col·laboració amb entitats socials a través de la música no només no té límit per a nosaltres, sinó que ho considerem bonic, emotiu, solidari, altruista, compromès, cooperatiu i prioritari, és a dir, tot els valors extraordinaris que caracteritzen els músic amateurs de la nostra Societat Musical, serà la B3, la nostra Big Band, la que trobareu al Centre Cultural Tívoli de Burjassotdissabte 24, a les 19:00 h. La representació local del poble del fill del forner, el gran poeta, serà a càrrec del Grup de Danses El Piló i, per si de cas també us interessa, el gruix de la gala estarà protagonitzat pel polèmic cantant melòdic, ara també aspirant a polític, l’alcoià Francisco González Sarriá, conegut simplement com a Francisco. Si us ve de pas, col·laboreu amb AFEM i gaudiu de la nostra magnífica B3, que això sí que paga la pena.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies