Concert extraordinari de la Banda Simfònica, “Retrobem la nostra música”, dijous 12 de setembre de 2019, 21.00 h.

Concert extraordinari de la Banda Simfònica, “Retrobem la nostra música”, dijous 12 de setembre de 2019, 21.00 h.
10/09/2019 cimbenimaclet

La Banda Simfònica del Centre Instructiu Musical de Benimaclet serà la última de les nostres agrupacions en dur a terme el concert de la 40a campanya Retrobem la Nostra Música de la Diputació Provincial de València, una ja històrica iniciativa cultural que tracta de donar relleu als compositors valencians a través d’afavorir la interpretació de les seves obres per les agrupacions musicals valencianes, com sabeu ben bé. La data escollida per al concert és poc habitual, perquè serà proper dijous 12 de setembre a les 21.00 h. Òbviament, totes i totes sabeu que estem al bell mig de les Festes Patronals de Benimaclet en honor dels Sants de la Pedra i del Crist de la Providència, així que, entre processó i processó i integrant-se en la programació festiva, realitzarem el concert nocturn i de temàtica casolana. Cal destacar també que serà l’última ocasió en què la Banda Simfònica del CIM de Benimaclet serà dirigida per Ramón Ramírez, el qual no ha volgut perdre’s aquest concert tan especial mentres prepara el seu relleu a la batuta de la nostra agrupació fundacional. Aprofiteu l’ocasió, feu un espai en els vostres quefers nocturns i veniu a retrobar els nostres músics.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies