L’Orquestra i el Cor del CIM de Benimaclet tanquen conjuntament la temporada, dissabte 22 de juny de 2019, 19.00 h

L’Orquestra i el Cor del CIM de Benimaclet tanquen conjuntament la temporada, dissabte 22 de juny de 2019, 19.00 h
21/06/2019 cimbenimaclet

Com hem explicat a la notícia anterior l’arribada de l’estiu amb la major intensitat de la radiació solar i l’augment de la temperatura ens porta al tancament de bona part de les nostres activitats i com ha estat succeint durant les setmanes anteriors, les nostres agrupacions, incloses les formatives de l’Escola de Música, van tancant també el període anual. Proper dissabte 22 de juny de 2019 a les 19.00 h, ho faran conjuntament l’Orquestra Simfònica i el Cor del CIM de Benimaclet. L’agrupació de les cordes fregades, amb la percussió i els vents simfònics, comandada per Àlex Puchades, ens oferirà un concert basat en dos ben coneguts compositors francesos, Georges Bizet, del segle XIX i Maurice Ravel, de la transició entre el segles XIX i XX. Per la seua part l’agrupació vocal expandirà el seu repertori recorrent quasi totes les èpoques amb un ample ventall de temes ben variats i en registres també ben diferent on escoltareu des de cançons tradicionals i populars fins a interpretacions d’allò més clàssic. No falteu.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies