L’Escola d’Estiu de Música a punt de salpar!

L’Escola d’Estiu de Música a punt de salpar!
23/06/2017 cimbenimaclet

No gens menys que 71 alumnes i 9 professors! La multitudinària expedició que conforma la XI Escola d’Estiu de Música del CIM de Benimaclet està ja preparant les maletes -esperem que resseguint estrictament les acurades instruccions proporcionades en les reunions prèvies i per escrit- per passar una setmana inoblidable on les noves experiències, la convivència, l’educació en valors d’esforç col·lectiu i la cooperació transversal a través de la música són l’objectiu prioritari que volem assolir. Proper dilluns 26 de juny de 2017 salparan com pirates emmascarats per a l’abordatge, armats amb els seus instruments de tot tipus, de l’alberg Actio del poble d’Alborache (Foia de Bunyol) i això ja serà una bona novetat per a l’alumnat que no s’ha perdut cap Escola d’Estiu durant els darrers anys, perquè podran gaudir d’un lloc nou, explorar indrets ignots i ampliar el seu món conegut. Recordeu que, lamentablement per als qui ho pensàreu massa, la reserva de places per a la XI Escola d’Estiu de Música del CIM de Benimaclet va ser ràpidament exhaurida, fins i tot l’ampliació que poguérem aconseguir, així que carregats fins al límit, omplint fins l’últim clivell de la llar d’acollida no només amb personetes sinó també amb il·lusió i joia vital, desembarcarem a les terres altes per desenvolupar el nostre ambiciós projecte lúdic i formatiu. Ho aconseguirem? Sobreviuran un any més els membres del professorat que han assumit de nou el repte? De segur que sí! Car d’Escoles d’estiu com la nostra en son parides ben poques (i que el gran poeta de Burjassot ens perdone).

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies