Federico López, inauguració de l’exposició de pintura divendres 4 de desembre, 20.00 h.

Federico López, inauguració de l’exposició de pintura divendres 4 de desembre, 20.00 h.
03/12/2015 cimbenimaclet

CIM 151204 Pintura Federico LopezI mateix divendres 4, però un poc més tard, a les 20.00 h tindrà lloc la inauguració de l’exposició de pintura de gran format de Federico López. Aquesta exposició ja va lluir públicament el passat més d’octubre en el II Benimaclet Confusión Festival a l’espai comercial Cottontex de Pilar López, convertit transitòriament en CottonArt. Ara ens arriba, ampliada, al CIM on no dubtem que la lluminosa i enlluernadora pintura de Federico López aportarà un aura especial a les tristes i humides vesprades de final de tardor i principi d’hivern. La seua calidesa la podrem gaudir fins al 10 de gener de 2016, però no espereu a ser els últims a percebre-la.

https://es-es.facebook.com/events/481003818752829/

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies