Carnestoltes del CIM, dissabte 21 de febrer, 21:30 h.

Carnestoltes del CIM, dissabte 21 de febrer, 21:30 h.
19/02/2015 cimbenimaclet

CIM AG93 Mascara 1I en acabar la densa jornada musical, el CIM celebrarà el Carnestoltes festiu. Això de buscar equinoccis, esperar llunes plenes, descomptar dies abans i arrere, ubicar quaresmes, cendres i grassos amb tots els embolics que portem ens resulta una mica complicat, així que hem dit: 21! I com no teníem altra cosa que fer en una jornada tan buida i previsiblement avorrida ‑irònicament, clar- allí estarem, demostrant una volta més que els músics, alumnes i socis del CIM pertanyem a una escala d’evolució superior de l’espècie humana que supera amb escreix les capacitats i habilitats normals. Entre la solemnitat de Venècia i la disbauxa de Rio de Janeiro els nostres carnavals, una volta acceptats de nou per les autoritats -recordeu el llarg període de prohibició- s’han decantat més, amb l’important suport del mitjans de comunicació audiovisuals, per buscar el model brasiler que el tradicional, esborrat irremeiablement per la repressió político-religiosa, malgrat els lloables intents de preservació i regeneració d’alguns emblemàtics indrets. A mitjan camí d’uns i d’altres, nosaltres ens fornirem d’un menú senzill i assequible preparat pel nostre servei de restauració a través del qual donarem pas a la festa i la joia de ser i sentir-se part d’un grup social nat i crescut al voltant de la música sense comparació possible a altres llocs del món. Si no ho havíeu fet encara, afanyeu-vos a preparar disfresses i no feu tard! Ah, i no oblideu que enguany en lloc de soterrar al rei Carnestoltes -o la sardina, segons l’indret- soterrarem el PGOU del Cap i Casal amb complit seguici fúnebre.

 

CIM AG93 Mascara 1I en acabar la densa jornada musical, el CIM celebrarà el Carnestoltes festiu. Això de buscar equinoccis, esperar llunes plenes, descomptar dies abans i arrere, ubicar quaresmes, cendres i grassos amb tots els embolics que portem ens resulta una mica complicat, així que hem dit: 21! I com no teníem altra cosa que fer en una jornada tan buida i previsiblement avorrida ‑irònicament, clar- allí estarem, demostrant una volta més que els músics, alumnes i socis del CIM pertanyem a una escala d’evolució superior de l’espècie humana que supera amb escreix les capacitats i habilitats normals. Entre la solemnitat de Venècia i la disbauxa de Rio de Janeiro els nostres carnavals, una volta acceptats de nou per les autoritats -recordeu el llarg període de prohibició- s’han decantat més, amb l’important suport del mitjans de comunicació audiovisuals, per buscar el model brasiler que el tradicional, esborrat irremeiablement per la repressió político-religiosa, malgrat els lloables intents de preservació i regeneració d’alguns emblemàtics indrets. A mitjan camí d’uns i d’altres, nosaltres ens fornirem d’un menú senzill i assequible preparat pel nostre servei de restauració a través del qual donarem pas a la festa i la joia de ser i sentir-se part d’un grup social nat i crescut al voltant de la música sense comparació possible a altres llocs del món. Si no ho havíeu fet encara, afanyeu-vos a preparar disfresses i no feu tard! Ah, i no oblideu que enguany en lloc de soterrar al rei Carnestoltes -o la sardina, segons l’indret- soterrarem el PGOU del Cap i Casal amb complit seguici fúnebre.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies