El MagaCIM, també al Benimaclet ConFusión, diumenge 19, 17:00 h.

El MagaCIM, també al Benimaclet ConFusión, diumenge 19, 17:00 h.
18/10/2014 cimbenimaclet

magacimtallercartellEl MagaCIM també participarà al Benimaclet ConFusión amb un taller obert de realització cinematogràfica que tindrà lloc a la nostra seu a partir de les 17:00 h. Si teniu xiquetes i xiquets entre 7 i 14 anys que vulguen convertir-se en actors, directors, guionistes, càmeres, tècnics de so, maquilladors, fer efectes especials o el que siga, ara és el moment. I si no, apropeu-vos, perquè el projecte és fer una pel·lícula a Benimaclet i sobre Benimaclet, i també hi hauran proves de càsting. Allí ens veurem.

magacimtallercartellEl MagaCIM també participarà al Benimaclet ConFusión amb un taller obert de realització cinematogràfica que tindrà lloc a la nostra seu a partir de les 17:00 h. Si teniu xiquetes i xiquets entre 7 i 14 anys que vulguen convertir-se en actors, directors, guionistes, càmeres, tècnics de so, maquilladors, fer efectes especials o el que siga, ara és el moment. I si no, apropeu-vos, perquè el projecte és fer una pel·lícula a Benimaclet i sobre Benimaclet, i també hi hauran proves de càsting. Allí ens veurem.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies