Keaton al Cinefòrum del Pare Català, dimecres 15, 18:30 h.

Keaton al Cinefòrum del Pare Català, dimecres 15, 18:30 h.
13/10/2014 cimbenimaclet

image003 (2)Abans de l’actuació de Donallop, què esperem colpidora i memorable, reprendrem també el taller de cultura cinematogràfica infantil “Cinefòrum del Pare Català”, ja iniciat, amb molt bona acollida, la temporada passada i amb la intenció de mostrar als més menuts la història dels inicis del cinematògraf i ensenyar-los a veure, comentar i valorar cine. La Comissió Audiovisual ha escollit per iniciar la nova tanda de sessions, dimecres 15, a les 18:30 h, “The boat” (“La barca”), comèdia familiar escrita, produïda, dirigida i protagonitzada pel genial Buster Keaton (Josep Francesc, de nom real) al 1921 i on els increïbles infortunis de l’impertorbable Buster i la seua família els faran patir i riure a ratxes alternes. Més informació per a tafaners irredempts a:

Audiovisual Pare Català

AMPA Pare Català

image003 (2)Abans de l’actuació de Donallop, què esperem colpidora i memorable, reprendrem també el taller de cultura cinematogràfica infantil “Cinefòrum del Pare Català”, ja iniciat, amb molt bona acollida, la temporada passada i amb la intenció de mostrar als més menuts la història dels inicis del cinematògraf i ensenyar-los a veure, comentar i valorar cine. La Comissió Audiovisual ha escollit per iniciar la nova tanda de sessions, dimecres 15, a les 18:30 h, “The boat” (“La barca”), comèdia familiar escrita, produïda, dirigida i protagonitzada pel genial Buster Keaton (Josep Francesc, de nom real) al 1921 i on els increïbles infortunis de l’impertorbable Buster i la seua família els faran patir i riure a ratxes alternes. Més informació per a tafaners irredempts a:

Audiovisual Pare Català

AMPA Pare Català

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies