Hem tornat!

Hem tornat!
05/09/2014 cimbenimaclet

image001Per a aquells als quals els cicles vitals venen condicionats pels períodes acadèmics, propis o de la descendència, la fi de les vacances d’estiu i l’apropament a la tardor és el punt de reinici, el tornar a començar, el reprendre les activitats quotidianes i clar, no podem estalviar-nos de pensar que el cap d’any està fora de lloc, que es troba al marge de les nostres planificacions. Potser qui no depeneu tant del canvi de curs i esteu sotmesos a inventaris i tancaments de balanços no ho veureu tant desgavellat acabar l’any a Nadal, però el cas és que, per a totes les activitats del CIM, setembre és el punt d’inici, la tornada: des del mateix dia 1 ja estem d’assajos de les agrupacions, reactivació de l’escola, finalització de les millores a les instal·lacions de la seu i preparació d’actuacions i activitats, com sempre, quasi sense haver pres alè. N’hi ha de novetats, clar, però les anirem contant a poc a poc. I perdoneu perquè encara estem acabant d’encaixar les programacions de setembre i octubre, que venen completament atapeïdes, per ficar-les a la web. Mireu, de moment, les coses que venen per ací:

    F A C E B O O K – C I M   B E N I M A C L E T 

 

Per a aquells als quals els cicles vitals venen condicionats pels períodes acadèmics, propis o de la descendència, la fi de les vacances d’estiu i l’apropament a la tardor és el punt de reinici, el tornar a començar, el reprendre les activitats quotidianes i clar, no podem estalviar-nos de pensar que el cap d’any està fora de lloc, que es troba al marge de les nostres planificacions. Potser qui no depeneu tant del canvi de curs i esteu sotmesos a inventaris i tancaments de balanços no ho veureu tant desgavellat acabar l’any a Nadal, però el cas és que, per a totes les activitats del CIM, setembre és el punt d’inici, la tornada: des del mateix dia 1 ja estem d’assajos de les agrupacions, reactivació de l’escola, finalització de les millores a les instal·lacions de la seu i preparació d’actuacions i activitats, com sempre, quasi sense haver pres alè. N’hi ha de novetats, clar, però les anirem contant a poc a poc. I perdoneu perquè encara estem acabant d’encaixar les programacions de setembre i octubre, que venen completament atapeïdes, per ficar-les a la web. Mireu, de moment, les coses que venen per ací:

                    F A C E B O O K - C I M   B E N I M A C L E T 

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies