El MagaCIM, la pel·lícula, obre la inscripció.

El MagaCIM, la pel·lícula, obre la inscripció.
05/09/2014 cimbenimaclet

Taller de cine per a xiquets de 7 a 14 anys.

Taller de cine per a xiquets de 7 a 14 anys.

El MagaCIM canviarà de format aquesta temporada, així que passarà de programa informatiu a taller de producció cinematogràfica, “El MagaCIM, la pel·lícula”. Així que busquem actrius i actors, directors, guionistes, càmeres, tècnics de so, llum i efectes especials, maquilladors, attrezzistes, productors, editors, muntadors (i tot allò que us passe pel cap) què desitgen conèixer i aprendre com se fa una pel·lícula de primera mà, sent protagonistes absoluts de tots els rols artístics i tècnics. La inscripció està oberta a les secretaries de l’Escola de Música i del CIM. Les places són limitades, així que no vos encanteu massa. Si no ho heu fet encara (i també si ja ho havíeu fet), mireu el teaser fet al final de la passada temporada i proveu d’identificar tots els homenatges fets als clàssics del cine universal:

             

Taller de cine per a xiquets de 7 a 14 anys.

Taller de cine per a xiquets de 7 a 14 anys.

El MagaCIM canviarà de format aquesta temporada, així que passarà de programa informatiu a taller de producció cinematogràfica, “El MagaCIM, la pel·lícula”. Així que busquem actrius i actors, directors, guionistes, càmeres, tècnics de so, llum i efectes especials, maquilladors, attrezzistes, productors, editors, muntadors (i tot allò que us passe pel cap) què desitgen conèixer i aprendre com se fa una pel·lícula de primera mà, sent protagonistes absoluts de tots els rols artístics i tècnics. La inscripció està oberta a les secretaries de l’Escola de Música i del CIM. Les places són limitades, així que no vos encanteu massa. Si no ho heu fet encara (i també si ja ho havíeu fet), mireu el teaser fet al final de la passada temporada i proveu d’identificar tots els homenatges fets als clàssics del cine universal:

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies