El MagaCIM acomiada la temporada amb un “teaser” cinematogràfic.

El MagaCIM acomiada la temporada amb un “teaser” cinematogràfic.
07/07/2014 cimbenimaclet

image001

L’últim capítol del MagaCIM del curs 2013-2014 ha sigut un teaser cinematogràfic, avançament del que serà la propera temporada de la nostra experiència televisiva, què passarà de ser un informatiu a una pel·lícula (TV-movie, si preferiu), sempre tenint molta cura de la impecable formació audiovisual dels nostres menuts, tant artística com tècnica. A la festa de comiat, passat diumenge 22 de juny i davant la nombrosa audiència previsible, ja vam oferir-ne el teaser en directe, presentat pels mateixos protagonistes, però ara ja ho tenim disponible a la xarxa, així com els vídeos promocionals precedents i els making of. A setembre obrirem la inscripció al nou taller cinematogràfic, així que aneu fent previsió i deixant-vos llocs (podeu també fer una prereserva ara mateix). Mireu què bonic i divertit ens ha quedat:

També podeu veure els vídeos promocionals: Promo 1, Promo 2 i Promo 3

image001L’últim capítol del MagaCIM del curs 2013-2014 ha sigut un teaser cinematogràfic, avançament del que serà la propera temporada de la nostra experiència televisiva, què passarà de ser un informatiu a una pel·lícula (TV-movie, si preferiu), sempre tenint molta cura de la impecable formació audiovisual dels nostres menuts, tant artística com tècnica. A la festa de comiat, passat diumenge 22 de juny i davant la nombrosa audiència previsible, ja vam oferir-ne el teaser en directe, presentat pels mateixos protagonistes, però ara ja ho tenim disponible a la xarxa, així com els vídeos promocionals precedents i els making of. A setembre obrirem la inscripció al nou taller cinematogràfic, així que aneu fent previsió i deixant-vos llocs (podeu també fer una prereserva ara mateix). Mireu què bonic i divertit ens ha quedat:

També podeu veure els vídeos promocionals: Promo 1, Promo 2 i Promo 3

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies