Notícies al gallet o qui bada boca, es queda sense coca.

Notícies al gallet o qui bada boca, es queda sense coca.
25/06/2014 cimbenimaclet

image001Diuen que la millor notícia és quan no hi ha notícies perquè això vol dir que va tot bé i no n’hi ha cap problema. Nosaltres hem passat uns dies sense contar notícies i probablement ens passarem alguns més, però estem ben lluny de que siga per absència de notícies. Més bé tenim tantes coses al pap que ja ens resulta complicat el intentar engolir-les. I a això cal afegir que estem a final de curs i que bona part de la Junta ens dediquem a tasques docents, llast addicional que ens lleva el poc de temps que podem sostraure de les nostres obligacions laborals, fins i tot del temps d’esbarjo i del de descans nocturn.

image003Ara mateix tenim a 52 xiquetes i xiquets d’edats variades i a 8 professors a l’Escola d’Estiu del CIM Benimaclet, a l’alberg “Las Viñuelas” del poble de Sinarcas. Hem passat el Dia de la Música, dissabte 21, amb el passacarrer de la Banda Juvenil, l’actuació de la Banda Simfònica i la interpretació de la sarsuela “La canción del Olvido” de José Serrano per la Orquestra Simfònica acompanyada per membres del Cor, de la Banda i de la Rondalla més cantants convidats (concert que la setmana anterior també es va fer a l’Ateu Mercantil de València). Hem participat, com anys anteriors, al “Benimaclet t’estime” d’enguany amb el taller de sensibilització musical, a més d’haver acollit el més gran sarau de música i ball tradicional valencià mai vist a Benimaclet. A falta de la jornada de música i ball swing, hem conclòs les “I Jornades al voltant de la música popular” de l’Escola de Música, farcides de clínics i màster classes, de conferències, d’audicions i de jam sessions dels nostres magnífics professors. Hem fet la festa de cloenda del MagaCIM TV, la nostra televisió particular i molt especial. I penseu que tot això ens ha sembla massa? No! Volem més!

Dimecres 25 presentem el projecte, amb l’Associació de Veïns i Veïnes, “Benimaclet Conta”, una recuperació de la història recent del nostre poble que podreu consultar in situ a través de la lectura dels codis QR instal·lats als edificis i racons emblemàtics de Benimaclet. Diumenge 29 dedicarem al vesprada al swing i el Lindy hop amb la gent de Spirit of St. Louis. Dilluns 30 -atenció perquè açò és molt important- farem un multitudinari acte de promoció, a instància de la Federació de Societats Musicals, de la Iniciativa Legislativa Popular per una Ràdio i Televisió públiques en valencià: cal firmar tots (com a mínim 50.000), és el nostre dret i no podem deixar d’exigir-ho! No deixeu de consultar la programació, perquè a nosaltres no ens dona quasi temps a contar-vos-ho:

Programació del CIM Benimaclet

I aneu buscant vosaltres la informació necessària, perquè no donem abast:

Benimaclet Conta

Associació de Veïns i Veïnes

Notícia Diari Levante

I Jornades al voltant de la música popular

RTV en Valencià

RTV en Valencià – Zona Multimèdia

image001Diuen que la millor notícia és quan no hi ha notícies perquè això vol dir que va tot bé i no n’hi ha cap problema. Nosaltres hem passat uns dies sense contar notícies i probablement ens passarem alguns més, però estem ben lluny de que siga per absència de notícies. Més bé tenim tantes coses al pap que ja ens resulta complicat el intentar engolir-les. I a això cal afegir que estem a final de curs i que bona part de la Junta ens dediquem a tasques docents, llast addicional que ens lleva el poc de temps que podem sostraure de les nostres obligacions laborals, fins i tot del temps d’esbarjo i del de descans nocturn.

image003Ara mateix tenim a 52 xiquetes i xiquets d’edats variades i a 8 professors a l’Escola d’Estiu del CIM Benimaclet, a l’alberg “Las Viñuelas” del poble de Sinarcas. Hem passat el Dia de la Música, dissabte 21, amb el passacarrer de la Banda Juvenil, l’actuació de la Banda Simfònica i la interpretació de la sarsuela “La canción del Olvido” de José Serrano per la Orquestra Simfònica acompanyada per membres del Cor, de la Banda i de la Rondalla més cantants convidats (concert que la setmana anterior també es va fer a l’Ateu Mercantil de València). Hem participat, com anys anteriors, al “Benimaclet t’estime” d’enguany amb el taller de sensibilització musical, a més d’haver acollit el més gran sarau de música i ball tradicional valencià mai vist a Benimaclet. A falta de la jornada de música i ball swing, hem conclòs les “I Jornades al voltant de la música popular” de l’Escola de Música, farcides de clínics i màster classes, de conferències, d’audicions i de jam sessions dels nostres magnífics professors. Hem fet la festa de cloenda del MagaCIM TV, la nostra televisió particular i molt especial. I penseu que tot això ens ha sembla massa? No! Volem més!

Dimecres 25 presentem el projecte, amb l’Associació de Veïns i Veïnes, “Benimaclet Conta”, una recuperació de la història recent del nostre poble que podreu consultar in situ a través de la lectura dels codis QR instal·lats als edificis i racons emblemàtics de Benimaclet. Diumenge 29 dedicarem al vesprada al swing i el Lindy hop amb la gent de Spirit of St. Louis. Dilluns 30 -atenció perquè açò és molt important- farem un multitudinari acte de promoció, a instància de la Federació de Societats Musicals, de la Iniciativa Legislativa Popular per una Ràdio i Televisió públiques en valencià: cal firmar tots (com a mínim 50.000), és el nostre dret i no podem deixar d’exigir-ho! No deixeu de consultar la programació, perquè a nosaltres no ens dona quasi temps a contar-vos-ho:

Programació del CIM Benimaclet

I aneu buscant vosaltres la informació necessària, perquè no donem abast:

Benimaclet Conta

Associació de Veïns i Veïnes

Notícia Diari Levante

I Jornades al voltant de la música popular

RTV en Valencià

RTV en Valencià – Zona Multimèdia

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies