“Catacombes”, el documental, dijous 5 de juny, 20:00 h.

“Catacombes”, el documental, dijous 5 de juny, 20:00 h.
03/06/2014 cimbenimaclet

Presentació del webdoc

Presentació del webdoc “Catacombes”, dijous 5 juny de 2014.

A trenta metres sota terra s’amaga l’altra cara de París. Tres-cents quilòmetres de galeries permeten, a qui accedís, realitzar exploracions amb aigua fins a la cintura, visites clandestines als búnquers de la Primera i de la Segona Guerra Mundial i organitzar festes il·legals amb centenars de persones. L’espai és desconegut per la immensa majoria de turistes que visiten la ciutat i fins i tot per a molts dels seus habitants que no poden imaginar que hi ha centenars de quilòmetres d’antigues catacumbes que mai veuran.

El documental interactiu “Catacombes” ha estat dirigit per Víctor Serna i coproduït per Barret Films (Espanya) i Mehdi Hajjaji (França) i proposa un model en el qual l’espectador crea la seua pròpia història, el què li dóna la capacitat de fer el seu propi recorregut. Aquesta manera de presentar els continguts audiovisuals fa que la pel·lícula tradicional lineal es transforme en un projecte transmèdia, on el públic té l’última paraula per traçar la història fins al punt de sentir-se part d’ella. El seu director, el qual tindrem conduint l’experiència, ens ho explica: “durant la visualització dels episodis l’espectador interactua amb el documental. La possibilitat de triar rutes alternatives ofereix una experiència de visualització única, similar a la que es sent a les catacumbes reals quan el visitant ha de decidir quin és el camí a escollir. Qui entra a “Catacombes” pot veure quatre sales diferents, perdre’s sota terra, i entrar i eixir d’elles d’una manera diferent a cada visita“.

Visiteu la web del projecte: Catacombes.

I mireu-vos també altre gran documental de Víctor Serna sobre la història de Benimaclet, radicalment oposat a l’anterior i que va fer córrer tinta, plors i sang a la premsa escrita fa uns mesos.

http://vimeo.com/89204337

Presentació del webdoc

Presentació del webdoc “Catacombes”, dijous 5 juny de 2014.

A trenta metres sota terra s’amaga l’altra cara de París. Tres-cents quilòmetres de galeries permeten, a qui accedís, realitzar exploracions amb aigua fins a la cintura, visites clandestines als búnquers de la Primera i de la Segona Guerra Mundial i organitzar festes il·legals amb centenars de persones. L’espai és desconegut per la immensa majoria de turistes que visiten la ciutat i fins i tot per a molts dels seus habitants que no poden imaginar que hi ha centenars de quilòmetres d’antigues catacumbes que mai veuran.

El documental interactiu “Catacombes” ha estat dirigit per Víctor Serna i coproduït per Barret Films (Espanya) i Mehdi Hajjaji (França) i proposa un model en el qual l’espectador crea la seua pròpia història, el què li dóna la capacitat de fer el seu propi recorregut. Aquesta manera de presentar els continguts audiovisuals fa que la pel·lícula tradicional lineal es transforme en un projecte transmèdia, on el públic té l’última paraula per traçar la història fins al punt de sentir-se part d’ella. El seu director, el qual tindrem conduint l’experiència, ens ho explica: “durant la visualització dels episodis l’espectador interactua amb el documental. La possibilitat de triar rutes alternatives ofereix una experiència de visualització única, similar a la que es sent a les catacumbes reals quan el visitant ha de decidir quin és el camí a escollir. Qui entra a “Catacombes” pot veure quatre sales diferents, perdre’s sota terra, i entrar i eixir d’elles d’una manera diferent a cada visita“.

Visiteu la web del projecte: Catacombes.

I mireu-vos també altre gran documental de Víctor Serna sobre la història de Benimaclet, radicalment oposat a l’anterior i que va fer córrer tinta, plors i sang a la premsa escrita fa uns mesos.

http://vimeo.com/89204337

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies