Els orígens del cinema, dimarts 15 d’abril, 19:00 h.

Els orígens del cinema, dimarts 15 d’abril, 19:00 h.
14/04/2014 cimbenimaclet

image009De nou amb la col·laboració del CEIP Pare Català, escola pública capdavantera i de referència a Benimaclet, acollirem, proper dimarts, 15 d’abril, a les 19:00 h, una activitat d’alfabetització audiovisual orientada al sector infantil basada en la presentació, projecció i debat de tres enregistraments històrics cabdals en els orígens del cinema:Serpentine Dance (1896) amb la ballarina Loïe Fuller, realitzat pels germans Auguste i Louis Lumiere, Le voyage dans la lune (Viatge a la lluna, 1902) de George Meliès, i El hotel eléctrico (1908) de Segundo de Chomón, el primer stop motion, tècnica tan usada hui en dia. Tots tres van suposar importants aportacions al desenvolupament de les primitives tècniques cinematogràfiques i deixaren absolutament bocabadats als coetanis que van poder assistir a les primeres projeccions. No dubten que el contrast amb el que ara, immersos en les últimes tecnologies, poden veure el nostres menuts els farà reflexionar i els proporcionarà un bon estímul de la seua imaginació.

image009

De nou amb la col·laboració del CEIP Pare Català, escola pública capdavantera i de referència a Benimaclet, acollirem, proper dimarts, 15 d’abril, a les 19:00 h, una activitat d’alfabetització audiovisual orientada al sector infantil basada en la presentació, projecció i debat de tres enregistraments històrics cabdals en els orígens del cinema:Serpentine Dance (1896) amb la ballarina Loïe Fuller, realitzat pels germans Auguste i Louis Lumiere, Le voyage dans la lune (Viatge a la lluna, 1902) de George Meliès, i El hotel eléctrico (1908) de Segundo de Chomón, el primer stop motion, tècnica tan usada hui en dia. Tots tres van suposar importants aportacions al desenvolupament de les primitives tècniques cinematogràfiques i deixaren absolutament bocabadats als coetanis que van poder assistir a les primeres projeccions. No dubten que el contrast amb el que ara, immersos en les últimes tecnologies, poden veure el nostres menuts els farà reflexionar i els proporcionarà un bon estímul de la seua imaginació.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies