El MagaCIM 3×11 pren el pols al carrer i al barri sencer.

El MagaCIM 3×11 pren el pols al carrer i al barri sencer.
02/04/2014 cimbenimaclet

El MagaCIM 3x11 pren el pols al carrer i al barri sencer

El MagaCIM 3×11 pren el pols al carrer i al barri sencer

No heu vista encara el MagaCIM de la setmana passada? Sembla mentida que si no ho recordem no ho feu! Al MagaCIM 3×11 trobareu el reportatge sobre la polèmica de les línies educatives del CEIP Pare Català, l’escola emblemàtica i referent de Benimaclet, el reconeixement de l’important i intensa tasca feta per l’Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet, que es troba ja celebrant el seu 40é aniversari, amb la presència de Cristina Verdugo com a portaveu, l’entrevista a Àlex Puchades, professor de violí, trompa de la Banda Simfònica i director de l’Orquestra amb motiu del concert del Dia de les Dones, i la foto enigmàtica de 46020. Amb aquest programa se’ns acomiaden el nostres monitors habituals, Mercé Aldomar i Pepe Torres, a més de la col·laboració especial de Víctor Serna, els quals portaven amb nosaltres des del primer programa fet al final de la primavera de 2012. No ha estat decisió nostra, que ben bé se’ls estimàvem, sinó de la productora del programa, Barret Films, i a causa de la davallada econòmica general que afecta totes les activitats del país. Des d’ací, el nostre agraïment per la feina feta i la seua dedicació i sacrifici per traure endavant un proposta cultural tan peculiar com el nostre MagaCIM. I ja que hem mencionat l’escola Pare Català, la Conselleria d’EducacióCultura i Esport ha filtrat dades preliminars dels resultats del projecte AMURE (Aprenentatge MUsical i Rendiment Escolar), projecte al qual el CIM col·labora com a pioner des del curs 2012-2013. Mireu, com a exemple, els articles publicats a El País o Europa Press.

El MagaCIM 3x11 pren el pols al carrer i al barri sencer

El MagaCIM 3×11 pren el pols al carrer i al barri sencer

No heu vista encara el MagaCIM de la setmana passada? Sembla mentida que si no ho recordem no ho feu! Al MagaCIM 3×11 trobareu el reportatge sobre la polèmica de les línies educatives del CEIP Pare Català, l’escola emblemàtica i referent de Benimaclet, el reconeixement de l’important i intensa tasca feta per l’Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet, que es troba ja celebrant el seu 40é aniversari, amb la presència de Cristina Verdugo com a portaveu, l’entrevista a Àlex Puchades, professor de violí, trompa de la Banda Simfònica i director de l’Orquestra amb motiu del concert del Dia de les Dones, i la foto enigmàtica de 46020. Amb aquest programa se’ns acomiaden el nostres monitors habituals, Mercé Aldomar i Pepe Torres, a més de la col·laboració especial de Víctor Serna, els quals portaven amb nosaltres des del primer programa fet al final de la primavera de 2012. No ha estat decisió nostra, que ben bé se’ls estimàvem, sinó de la productora del programa, Barret Films, i a causa de la davallada econòmica general que afecta totes les activitats del país. Des d’ací, el nostre agraïment per la feina feta i la seua dedicació i sacrifici per traure endavant un proposta cultural tan peculiar com el nostre MagaCIM. I ja que hem mencionat l’escola Pare Català, la Conselleria d’EducacióCultura i Esport ha filtrat dades preliminars dels resultats del projecte AMURE (Aprenentatge MUsical i Rendiment Escolar), projecte al qual el CIM col·labora com a pioner des del curs 2012-2013. Mireu, com a exemple, els articles publicats a El País o Europa Press.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies