MagaCIM 3×10, la televisió imprescindible.

MagaCIM 3×10, la televisió imprescindible.
21/03/2014 cimbenimaclet

MagaCIM 3x10, la TV de Benimaclet.

MagaCIM 3×10, la TV de Benimaclet.

Com sempre, us recordem que després del magnífic videoclip presentat fa un parell de setmanes amb motiu del Dia Internacional de les Dones, des de la setmana passada tenim en circulació el MagaCIM 3×10 -el desè de la tercera temporada ja!-, gran programa amb el projecte de portal de dones creatives de Trini Moreno, inspirat en la idea del text “Una habitació pròpia” de Virginia Woolf, el reportatge sobre el MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) on l’any passat el MagaCIM TV va rebre el reconeixement que es mereix, el recull de la mostra de monòlegs “Parlar per parlar”, de l’alumnat de 6é curs de l’escola Para Català, l’entrevista a Pep Ros, el nostre preuat professor de percussió i sensibilització musical, a més de reconegut i premiat compositor, i l’enigmàtica foto de 46020. Ja sabem que, tret dels que sempre esteu atents, molts no mireu el programa si no ho recordem, però clar, entenem que encara esteu recuperant-se dels efectes tòxics del fum de pólvora cremada i suro blanc i que us costa un poc reaccionar. Potser el MagaCIM siga un bon antídot que accelere la vostra rehabilitació: proveu-ho.

MagaCIM 3x10, la TV de Benimaclet.

MagaCIM 3×10, la TV de Benimaclet.

Com sempre, us recordem que després del magnífic videoclip presentat fa un parell de setmanes amb motiu del Dia Internacional de les Dones, des de la setmana passada tenim en circulació el MagaCIM 3×10 -el desè de la tercera temporada ja!-, gran programa amb el projecte de portal de dones creatives de Trini Moreno, inspirat en la idea del text “Una habitació pròpia” de Virginia Woolf, el reportatge sobre el MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) on l’any passat el MagaCIM TV va rebre el reconeixement que es mereix, el recull de la mostra de monòlegs “Parlar per parlar”, de l’alumnat de 6é curs de l’escola Para Catalàl’entrevista a Pep Ros, el nostre preuat professor de percussió i sensibilització musical, a més de reconegut i premiat compositor, i l’enigmàtica foto de 46020. Ja sabem que, tret dels que sempre esteu atents, molts no mireu el programa si no ho recordem, però clar, entenem que encara esteu recuperant-se dels efectes tòxics del fum de pólvora cremada i suro blanc i que us costa un poc reaccionar. Potser el MagaCIM siga un bon antídot que accelere la vostra rehabilitació: proveu-ho.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies