L’Orquestra en concert al Dia de les Dones, dissabte, a les 12:00 h.

L’Orquestra en concert al Dia de les Dones, dissabte, a les 12:00 h.
06/03/2014 cimbenimaclet

Concert de l'Orquestra del CIM Benimaclet, dissabte 8 de març de 2014.

Concert de l’Orquestra del CIM Benimaclet, dissabte 8 de març de 2014.

No és que tenim una Orquestra pròpiament femenina, però s’hi apropem, sense cap intencionalitat, però. Serà que el trencament de la paritat en el pas de l’Orquestra Juvenil a l’Orquestra titular es deu a que, amb això de les cordes fregades, les xiques són biològicament superiors i assoleixen un estat evolutiu més elevat quant a capacitat de treball, rigor i concentració, malgrat tenir-ne alguna excepció notable a l’altre gènere? Serà que les dones han desenvolupat una estratègia adaptativa més reeixida per integrar-se en agrupacions de corda fregada d’alt rendiment que la dels homes? Siguen quines siguen les respostes i coincidència o no, dissabte, 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a les 12:00 del matí, L’Orquestra del CIM de Benimaclet ens oferirà un concert de caire clàssic i barroc, ideal per a una jornada matinal prèvia a la manifestació reivindicativa de la vesprada, als peus del cavall del rei fundacional Jaume I, per evidenciar quanta feina queda encara per fer. Hem volgut condensar totes aquestes idees i el nostre missatge encoratjador i reivindicatiu a la imatge de presentació del concert. Esperem haver-se apropat. Si voleu, podeu agafar el cartell, en alta resolució, d’ací:

Concert de l'Orquestra del CIM Benimaclet, dissabte 8 de març de 2014.

Concert de l’Orquestra del CIM Benimaclet, dissabte 8 de març de 2014.

No és que tenim una Orquestra pròpiament femenina, però s’hi apropem, sense cap intencionalitat, però. Serà que el trencament de la paritat en el pas de l’Orquestra Juvenil a l’Orquestra titular es deu a que, amb això de les cordes fregades, les xiques són biològicament superiors i assoleixen un estat evolutiu més elevat quant a capacitat de treball, rigor i concentració, malgrat tenir-ne alguna excepció notable a l’altre gènere? Serà que les dones han desenvolupat una estratègia adaptativa més reeixida per integrar-se en agrupacions de corda fregada d’alt rendiment que la dels homes? Siguen quines siguen les respostes i coincidència o no, dissabte, 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a les 12:00 del matí, L’Orquestra del CIM de Benimaclet ens oferirà un concert de caire clàssic i barroc, ideal per a una jornada matinal prèvia a la manifestació reivindicativa de la vesprada, als peus del cavall del rei fundacional Jaume I, per evidenciar quanta feina queda encara per fer. Hem volgut condensar totes aquestes idees i el nostre missatge encoratjador i reivindicatiu a la imatge de presentació del concert. per evidenciar quanta feina queda encara per fer. Hem volgut condensar totes aquestes idees i el nostre missatge encoratjador i reivindicatiu a la imatge de presentació del concert. Esperem haver-se apropat. Si voleu, podeu agafar el cartell, en alta resolució, d’ací.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies