Teatre infantil, ball i monòlegs, divendres 21, a les 19:00 h.

Teatre infantil, ball i monòlegs, divendres 21, a les 19:00 h.
19/02/2014 cimbenimaclet

Scan

Teatre infantil, ball i monòlegs, 21 de febrer a les 19h,


En acabar el Carnestoltes Escolar, divendres, a la Plaça de Benimaclet i després de haver-ho passat d’allò més bé amb els més menuts i retre el sentit homenatge que el ministre estatal d’educació, cultura i esport mereix, i si la inundació de xocolata ho permet, farem tots cap al CIM, on l’alumnat de 6é de Primària de lescola pública Pare Català de Benimaclet ens oferirà una representació coreografiada de teatre que han titulat “Parlant, parlant… una de monòlegs!” i de la qual esperem que assolisca un enlluernador nivell, vist que alguns dels protagonistes han estat formats al nostre MagaCIM TV, l’única televisió que actualment emet íntegrament en valencià a la nostra malaurada ciutat.

Tot això serà el preludi del carnestoltes gran de dissabte 22, la XXVI Arribada del Moro Maclet, el simpàtic personatge que enguany, per primera volta al carnestoltes, es trobarà, a més de amb Tirant lo Blanc, amb la nova i esvelta geganta Cleta, al so festiu de tabals i dolçaines. Teniu informació interessant a:

http://ampaparecatala.blogspot.com.es/2014/02/carnestoltes-2014.html

http://riapv.blogspot.com.es/2013/06/benimaclet-testime-presentacio-en.html

Scan


En acabar el Carnestoltes Escolar, divendres, a la Plaça de Benimaclet i després de haver-ho passat d’allò més bé amb els més menuts i retre el sentit homenatge que el ministre estatal d’educació, cultura i esport mereix, i si la inundació de xocolata ho permet, farem tots cap al CIM, on l’alumnat de 6é de Primària de l’escola pública Pare Català de Benimaclet ens oferirà una representació coreografiada de teatre que han titulat “Parlant, parlant… una de monòlegs!” i de la qual esperem que assolisca un enlluernador nivell, vist que alguns dels protagonistes han estat formats al nostre MagaCIM TV, l’única televisió que actualment emet íntegrament en valencià a la nostra malaurada ciutat.

Tot això serà el preludi del carnestoltes gran de dissabte 22, la XXVI Arribada del Moro Maclet, el simpàtic personatge que enguany, per primera volta al carnestoltes, es trobarà, a més de amb Tirant lo Blanc, amb la nova i esvelta geganta Cleta, al so festiu de tabals i dolçaines. Teniu informació interessant a:

http://ampaparecatala.blogspot.com.es/2014/02/carnestoltes-2014.html

http://riapv.blogspot.com.es/2013/06/benimaclet-testime-presentacio-en.html

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies