L’Orquestra al Palau de la Música, passat dissabte 11 de gener

L’Orquestra al Palau de la Música, passat dissabte 11 de gener
24/01/2014 cimbenimaclet

L'Orquestra Simfònica del CIM Benimaclet amb l’Orquestra de la Societat Musical Barri de Malilla, l’Orquestra de la Unió Musical de Carlet i l’Orquestra de la Unió Musical de L’Alcúdia, al Palau de la Música.

L’Orquestra Simfònica del CIM Benimaclet amb l’Orquestra de la Societat Musical Barri de Malilla, l’Orquestra de la Unió Musical de Carlet i l’Orquestra de la Unió Musical de L’Alcúdia, al Palau de la Música.

Dissabte 11 de gener, com ja havíem anunciat, l’Orquestra del CIM va protagonitzar un peculiar concert al Palau de la Música de València al qual també van intervenir, conjuntament, l’Orquestra de la Societat Musical Barri de Malilla, l’Orquestra de la Unió Musical de Carlet i l’Orquestra de la Unió Musical de L’Alcúdia. I fixeu-vos que hem diferenciat bé els termes “protagonitzar” i “intervenir”, perquè la nostra orquestra, encapçalada pel seu director, Àlex Puchades, i integrada pels nostres coratjosos i joves músics, va ser l’autèntica protagonista del concert per nivell, per dedicació, per comportament, per seriositat, per responsabilitat i per estima a la música. Sense dubte, van sobreeixir en un concert de circumstàncies difícils i van fer mèrits sobrats per rebre l’ovació amb què el públic els va acomiadar.

L'Orquestra Simfònica del CIM Benimaclet amb l’Orquestra de la Societat Musical Barri de Malilla, l’Orquestra de la Unió Musical de Carlet i l’Orquestra de la Unió Musical de L’Alcúdia, al Palau de la Música.

L’Orquestra Simfònica del CIM Benimaclet amb l’Orquestra de la Societat Musical Barri de Malilla, l’Orquestra de la Unió Musical de Carlet i l’Orquestra de la Unió Musical de L’Alcúdia, al Palau de la Música.

Dissabte 11 de gener, com ja havíem anunciat, l’Orquestra del CIM va protagonitzar un peculiar concert al Palau de la Música de València al qual també van intervenir, conjuntament, l’Orquestra de la Societat Musical Barri de Malilla, l’Orquestra de la Unió Musical de Carlet i l’Orquestra de la Unió Musical de L’Alcúdia. I fixeu-vos que hem diferenciat bé els termes “protagonitzar” i “intervenir”, perquè la nostra orquestra, encapçalada pel seu director, Àlex Puchades, i integrada pels nostres coratjosos i joves músics, va ser l’autèntica protagonista del concert per nivell, per dedicació, per comportament, per seriositat, per responsabilitat i per estima a la música. Sense dubte, van sobreeixir en un concert de circumstàncies difícils i van fer mèrits sobrats per rebre l’ovació amb què el públic els va acomiadar.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies