Escola Audiovisual de Nadal de Zurdos TV.

Escola Audiovisual de Nadal de Zurdos TV.
20/12/2013 cimbenimaclet

Escola Audiovisual de NadalL’equip responsable del MagaCIM TV, la nostra televisió singular que tots ja coneixeu bé -però que no us decidiu a divulgar com cal, no sabem perquè- Zurdos TV, de la productora Barret Films, ens comunica que, com l’any passat, ficarà en marxa l’Escola Audiovisual de Nadal, un taller intensiu de formació audiovisual que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de gener. Si voleu informació, consulteu el facebook i fiqueu-vos en contacte directament amb els responsables, doncs açò és al marge del CIM però amb el nostre suport:  zurdostv@gmail.com

Escola Audiovisual de NadalL’equip responsable del MagaCIM TV, la nostra televisió singular que tots ja coneixeu bé -però que no us decidiu a divulgar com cal, no sabem perquè- Zurdos TV, de la productora Barret Films, ens comunica que, com l’any passat, ficarà en marxa l’Escola Audiovisual de Nadal, un taller intensiu de formació audiovisual que tindrà lloc els dies 23 i 4 de gener. Si voleu informació, consulteu el facebook i fiqueu-vos en contacte directament amb els responsables, doncs açò és al marge del CIM però amb el nostre suport:  zurdostv@gmail.com

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies