Audicions de Nadal 2013

Audicions de Nadal 2013
18/12/2013 cimbenimaclet

Audicions Nadal 2013

No us faria goig descobrir, de primera mà, el futur violí solista de la Simfònica de Boston? O el proper percussionista de la Filharmònica de Berlin? O el director de la Simfònica de Londres? Els nostres joves talents ens faran escoltar la seua música i percebre com de valent han treballat durant tot aquest trimestre per domesticar els seus indòmits instruments, tinguen canyes, embocadures, cordes o parxes. Les audicions seran totes les vesprades del 16 al 19 de desembre, a partir de les 18:30 h: de dilluns a dimecres a la sala d’assajos, i dijous, amb els més menuts, al saló. Al correu electrònic i als taulers d’anuncis trobareu la distribució dels alumnes en cadascuna de les sessions. No deixeu de venir: una picada de mans o un lleu somriure d’un estrany després d’una interpretació no us podeu imaginar quin efecte més encoratjador té en un jove músic que ha esmerçat tant d’esforç per arribar fins ahí!

Audicions Nadal 2013

No us faria goig descobrir, de primera mà, el futur violí solista de la Simfònica de Boston? O el proper percussionista de la Filharmònica de Berlin? O el director de la Simfònica de Londres? Els nostres joves talents ens faran escoltar la seua música i percebre com de valent han treballat durant tot aquest trimestre per domesticar els seus indòmits instruments, tinguen canyes, embocadures, cordes o parxes. Les audicions seran totes les vesprades del 16 al 19 de desembre, a partir de les 18:30 h: de dilluns a dimecres a la sala d’assajos, i dijous, amb els més menuts, al saló. Al correu electrònic i als taulers d’anuncis trobareu la distribució dels alumnes en cadascuna de les sessions. No deixeu de venir: una picada de mans o un lleu somriure d’un estrany després d’una interpretació no us podeu imaginar quin efecte més encoratjador té en un jove músic que ha esmerçat tant d’esforç per arribar fins ahí!

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies