L’Orquestra del CIM de Benimaclet a l’inici de les Festes de Benimaclet, divendres 9 de setembre de 2022, 19.30 h i moltes més participacions.

L’Orquestra del CIM de Benimaclet a l’inici de les Festes de Benimaclet, divendres 9 de setembre de 2022, 19.30 h i moltes més participacions.
09/09/2022 cimbenimaclet

La presència de les agrupacions del Centre Instructiu Musical de Benimaclet a les Festes Patronals de Benimaclet d’enguany serà intensa i per això anirem contant-la a poc a poc, o potser no tant, perquè tot bé molt seguit. Obri les intervencions l’Orquestra del CIM de Benimaclet. Divendres 9 de setembre de 2022, a les 19.30 h, hi haurà missa a la Parròquia de la Mare de Déu de l’Assumpció, a continuació es farà el “Pregó Cultural” a càrrec de tres clavariesses destacades i seguidament actuarà la nostra Orquestra com a cloenda de l’acte inaugural de les Festes 2022. La següent agrupació prendrà la plaça de Benimaclet proper dimecres 14 de setembre de 2022, aproximadament a les 22.30 h, en l’espectacle entitolat “Música a la fresca” (fins ara, la “fresca” ha estat absent, però esperem que vinga, això sí, sense pluja) i no serà altra que la Benimaclet Big Band, la B3 del CIM de Benimaclet, que ens portarà els seus ritmes sincopats al cor del nostre poble. Mentrestant, la Banda del CIM de Benimaclet estarà intervenint als actes de celebració de la Mare de Déu d’Agost (Mare de Déu de l’Assumpció), que com totes i tots sabeu, a Benimaclet no es celebren el 15 d‘agost com a la major part dels llocs, sinó a setembre, en paral·lel al primer cap de setmana de les Festes Patronals dedicades als sants Abdó i Senent (els sants protectors de la pedra i les collites) i al Crist de la Providència. Així, escoltarem i veurem a la Banda del CIM de Benimaclet a la Cavalcada de dissabte 10 de setembre de 2022 a les 18.00 h que precedirà l’Entrada de les Alfàbegues, a la Recollida de les Clavariesses de diumenge 11 a les 11.00 h i a la solemne processó de la Mare de Déu de, també, diumenge 11 a les 19.30 h. Això no és tot, però la resta ho contarem un poc més endavant.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies