La Benimaclet Big Band, la B3 del CIM de Benimaclet, dissabte 26 de març de 2022, a les 22.00 h.

La Benimaclet Big Band, la B3 del CIM de Benimaclet, dissabte 26 de març de 2022, a les 22.00 h.
25/03/2022 cimbenimaclet

Teníem ganes i finalment ha arribat el moment, i quin millor moment. Dissabte 26 de març de 2022, a les 22.00 h, el CIM de Benimaclet s’omplirà de ritmes sincopats amb la benvolguda B3, la Benimaclet Big Band. Ja sabeu bé quin és el plan: Assemblea General, passeig si la pluja i el vent remeten (o xerradeta amb els amics i amigues o estona familiar a cobert), soparet al Musical de Benimaclet i a gaudir del nostre particular Cotton Club. Açò serà el que ens oferiran:

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies