La Rondalla en Concert d’Intercanvi, 7 d’octubre de 2021, 21.30 h.

La Rondalla en Concert d’Intercanvi, 7 d’octubre de 2021, 21.30 h.
10/10/2021 cimbenimaclet

L’Orquestra de Pols i Pua del Centre Instructiu Musical de Benimaclet, la Rondalla del CIM, també va engegar la temporada amb l’actuació corresponent a la XXVIII Campanya de Concerts d’Intercanvis. Això no us ho poguerem comentar amb l’antelació desitjable per causes de sobrecàrrega laboral, però sí ho deixarem anunciat a la nostra pàgina web -heu de tenir en compte que continuem amb dificultats per actualitzar i enllestir les nostres xarxes socials, però que estem fent un gran esforç per aconseguir-ho- la qual haurieu de consultar amb molta freqüència i fins i tot actuar vosaltres mateixa d’altaveus amb les vostres xarxes socials. Bé, Ana Acedo, al capdavant de l’agrupació de les cordes polsades, va engegar també la nova temporada amb molta energia i grans perspectives després del sotrac pandèmic i de l’espectacular recuperació de l’agrupació que de nou està a vessar de músiques i músics. La intensa feina realitzada des de l’inici de la temporada i tota l’energia invertida en recuperar la bona forma musical es va veure recompensada en un concert breu però intens, un tast d’inici de temporada però que ja fa preveure el que vindrà a continuació en l’atapeït trimestre musical que ens espera.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies