El Cor del CIM de Benimaclet a L’Alcúdia (Ribera Alta), dissabte 23 de novembre de 2019, 20.00 h.

El Cor del CIM de Benimaclet a L’Alcúdia (Ribera Alta), dissabte 23 de novembre de 2019, 20.00 h.
21/11/2019 cimbenimaclet

El Cor del Centre Instructiu Musical de Benimaclet també farà actuació de Santa Cecília mateix dissabte 23 de novembre, a les 20.00 h, però ho farà fora de casa. L’activa agrupació vocal es desplaçarà a L’Alcúdia, al cor de la Ribera Alta i a tocar de Tous, just el lloc de la terrible inundació del 20 d’octubre de 1982 què al mateix moment estarem recordant en el concert de la Banda a través de l’obra “Xúquer” de José Grau Benedito. El Cor del CIM de Benimaclet ha estat convidat per la Coral Nova Creació de l’Alcúdia, en correspondència a la visita que la coral riberenca ens va oferir el passat mes de març. El festival coral es celebrarà en aquesta ocasió al Saló Artístic de l’Alcúdia. Gema Morales, directora de l’activa i inquieta agrupació, la continua portant cap a l’exploració de noves formes expressives i cap a un repertori que no deixa indiferent a qui l’escolta. Si allò vostre és la música vocal i preferiu seguir al Cor, ja sabeu quan i on el trobareu.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies