El Carnestoltes del CIM de Benimaclet, dissabte 2 de març, 21.30 h.

El Carnestoltes del CIM de Benimaclet, dissabte 2 de març, 21.30 h.
28/02/2019 cimbenimaclet

Continuem amb celebracions carnestoltenques! Després de la intensa i nombrosa participació de la nostra gent a la multitudinària XXXI Arribada del Moro Maclet de dissabte passat, ara toca la nostra pròpia festa, el Carnestoltes del Centre Instructiu Musical de Benimaclet, una nit de disbauxa reservada a sòcies i socis amb la respectiva companyia, músics i músiques de totes les especialitats i tot l’alumnat de l’escola, família inclosa. Cal escollir ara adequadament la disfressa, perquè com és ja la nostra tradició, el que toca és enlluernar la resta de participants amb la caracterització més original, imaginativa, cridanera i crítica. Com que de força creativa la nostra gran família va sobrada, enguany no esperem menys que en anteriors edicions, així que haureu d’esforçar-vos si voleu destacar, encara que ja sabem que moltes i molts de vosaltres només estàveu esperant l’anunci de la data definitiva de l’esdeveniment, encantadorament il·lustrat per Estela, i que ja treballàveu a la disfressa des de temps enrere. Bé, el dia ja ha arribat: dissabte 2 de març de 2019 a partir de les 21.30 h. Serrà el moment de lluir-la i d’obrir-se pas entre altres lluentons i màscares per provocar admiracions i també, per què no, enveges, que tot compta. Recordeu que les millors caracteritzacions seran recompensades amb tots els honors, però que el més important és divertir-se tots plegats i si cal rebolicats, tota la gran família que configurem i integrem la nostra entitat centenària, el Centre Instructiu Musical de Benimaclet, motor de vida sociocultural al nostre poblet ja quasi desproveït de l’horta que li era pròpia.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies