La Batucada Embolic del CIM de Benimaclet, a la festa de Fi de Curs del CEIP Pare Català, divendres 16 de juny, 19.00 h.

La Batucada Embolic del CIM de Benimaclet, a la festa de Fi de Curs del CEIP Pare Català, divendres 16 de juny, 19.00 h.
16/06/2017 cimbenimaclet

L’escola emblema i capdavantera de Benimaclet, el Centre d’Educació Infantil i Primària Pare Català de Benimaclet, única escola al Cap i Casal amb tres línies totes elles amb el valencià com a llengua vehicular, sovint compta amb les agrupacions de l’Escola de Música Hipòlit Martínez del CIM de Benimaclet per a les seues celebracions i festes donat que compartim una bona proporció d’alumnat i impartim classe a la mateixa escola en una estreta col·laboració que s’allarga ja a molts anys. Enguany, per a la Festa de Fi de Curs de divendres 16 de juny han volgut portar a la nostra agrupació més jove, la sorollosa i dinàmica Batucada Embolic del CIM de Benimaclet la qual, amb la direcció del professor Pep Ros, malgrat la seua curta existència, va obrint-se lloc en el panorama festiu del nostre llogaret pel coratge i l’animositat dels músics que la formen. Si sentiu sorolls de tambors ètnics a prop, més o menys al voltant de les 19.00 h, no dubteu a apropar-se: són els nostres! A més, entre les nombroses activitats programades pel CEIP Pare Català, es troba un concert acústic del conegut grup de Castalla El Diluvi, que amb la seua proposta de barreja entre música tradicional i popular de més enllà del nostre entorn estan aconseguint enlairar-se al cim de la música feta a casa nostra.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies