“Somnis”, exposició pictòrica de Federico López fins el 10 de gener de 2017.

“Somnis”, exposició pictòrica de Federico López fins el 10 de gener de 2017.
03/12/2016 cimbenimaclet

cim-benimaclet-161203-federico-lopez-pinturesDe nou el pintor de Bocairent Federico López ha inundat de fulgor les parets del saló de concerts del Centre Instructiu Musical de Benimaclet, aquesta volta amb pintures de la sèrie “Somnis”. Quan passeu per davant, no defugiu la mirada, aguanteu la vista fixa en cadascuna de les peces i deixeu-vos imbuir per les sensacions que transmeten, després retrocediu lentament, fins copsar el conjunt. Tanqueu els ulls. Obriu-los. Remireu l’exposició de pintura i conteu-lo a totes les vostres amistats.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies