Tota la programació de Santa Cecília.

Tota la programació de Santa Cecília.
15/11/2016 cimbenimaclet

Santa Cecília 2016 2.epsAcí teniu, per si voleu descarregar i escampar o directament compartir l’entrada (la plaqueta verdeta de baix) la programació dels actes de Santa Cecília del Centre Instructiu Musical de Benimaclet de forma bonica i gràfica.

Les descripcions les trobareu a la secció de programació (portada i pestanya) activant les persianes desplegables i, a poc a poc, anirem donant més detalls, perquè tot no cap al cartell. Tot està per fer i tot és possible, com ens va deixar escrit el gran poeta Miquel Martí i Pol.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies