L’Escola de Música, objectiu prioritari durant les festes.

L’Escola de Música, objectiu prioritari durant les festes.
17/01/2016 cimbenimaclet

CIM AG132 Aula EscolaDes del 22 de desembre de l’any passat no us havíem contat més coses. La web del CIM de Benimaclet, el lloc virtual d’informació permanent i retrospectiva quedava ancorat per a procedir a la seua necessària renovació ‑imminent però encara pendent de resoldre alguns problemes tècnics amb el servidor on es troba allotjada- mentres les activitats musicals entraven en guaret i el personal de la Junta es centrava en la preparació dels importants projectes que hem d’afrontar durant la resta de la temporada i que a mesura que anirem concretant us anirem també contant. Bona part de la dedicació durant els dies festius l’ha rebuda l’Escola de Música Hipòlit Martínez amb una substanciosa millora del condicionament de l’aula d’infantil: nou revestiment de protecció, pintura, decoració i aïllament tèrmic i acústic (mireu la foto, què fa goig!). Això, sumat a l’adquisició de nombrosos instruments d’iniciació i de percussió realitzada a l’inici del curs acadèmic, ens ha permès cobrir la major part de les necessitats de l’alumnat ‑el motor i el futur de la nostra societat musical- i engegar un ben nodrit grup de classes col·lectives de batucada. Per ara podrem respirar un poc, al menys pel que pertoca a les qüestions escolars. Però com gener continuarà sent un mes de baixa activitat, seguirem centrant els nostres majors esforços en la marxa dels nous projectes, la gestió econòmica i administrativa i les menudes millores d’infraestructura imprescindibles. Esperem que tot siga per a la vostra satisfacció.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies