L’Escola d’Estiu del CIM a ple rendiment

L’Escola d’Estiu del CIM a ple rendiment
25/06/2015 cimbenimaclet

I no oblidem que prop d’una cinquantena de membres del nostre alumnat, alguns també membres de les nostres agrupacions, i un grup de professors, director de l’escola inclòs, es troben participant a la IX Escola d’Estiu del CIM a l’alberg “Las Viñuelas” del poble de Sinarcas, una experiència intensa i inoblidable de convivència al voltant de la música i que tindrà el seu punt àlgid al gran concert conjunt que es celebrarà diumenge a migdia al mateix alberg. Des d’ací els nostres millors desitjos a la nombrosa expedició desplaçada just a la vora del nostre territori i una gran ovació per la seua dedicació i estima per la música que esperem puguen mantenir durant la resta dels seus dies, perquè això voldrà dir que la nostra feina, la nostra llavor, haurà germinat.

http://cimbenimaclet.com/escola/escola-destiu/

http://cimbenimaclet.com/ix-escola-destiu/

Escola-estiu-cim-benimaclet

I no oblidem que prop d’una cinquantena de membres del nostre alumnat, alguns també membres de les nostres agrupacions, i un grup de professors, director de l’escola inclòs, es troben participant a la IX Escola d’Estiu del CIM a l’alberg “Las Viñuelas” del poble de Sinarcas, una experiència intensa i inoblidable de convivència al voltant de la música i que tindrà el seu punt àlgid al gran concert conjunt que es celebrarà diumenge a migdia al mateix alberg. Des d’ací els nostres millors desitjos a la nombrosa expedició desplaçada just a la vora del nostre territori i una gran ovació per la seua dedicació i estima per la música que esperem puguen mantenir durant la resta dels seus dies, perquè això voldrà dir que la nostra feina, la nostra llavor, haurà germinat.

http://cimbenimaclet.com/escola/escola-destiu/

http://cimbenimaclet.com/ix-escola-destiu/

Escola-estiu-cim-benimaclet

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies