MagaCIM de Cine, presentació a Espai 4B, diumenge 22 de març, 18:00 h.

MagaCIM de Cine, presentació a Espai 4B, diumenge 22 de març, 18:00 h.
20/03/2015 cimbenimaclet

CIM 150322 MagaCIM Espai 4B 22M mini

El MagaCIM de Cine continua els seus preparatius per al rodatge de la gran pel·lícula de Benimaclet. Així, diumenge 22, a les 18:00 h, a l’Espai 4B (carrer Mare de Déu de l’Assumpció) es farà una gran festa de presentació del projecte cinematogràfic amb la intenció, sobre tot, de captar actors i extres que vullguen participar a la pel·lícula però també, perquè encara estem a temps, d’ampliar el brillant planter de directors, càmeres, guionistes, maquilladors, attrezzistes, tècnics de so, muntadors, decoradors, tots d’edats entre 7 i 14 anys, que ara mateix tenim ben entusiasmats i dedicats al projecte. Ni ho penseu i, malgrat la pluja i el vent, no deixeu de venir, que després es lamentareu dient això de ai, jo no ho sabia i us serà difícil suportar l’enveja dels que han estat ben atents!

https://www.youtube.com/watch?v=iCRhCAfnYcI

https://ca-es.facebook.com/MagaCimTV

CIM 150322 MagaCIM Espai 4B 22M mini

El MagaCIM de Cine continua els seus preparatius per al rodatge de la gran pel·lícula de Benimaclet. Així, diumenge 22, a les 18:00 h, a l’Espai 4B (carrer Mare de Déu de l’Assumpció) es farà una gran festa de presentació del projecte cinematogràfic amb la intenció, sobre tot, de captar actors i extres que vullguen participar a la pel·lícula però també, perquè encara estem a temps, d’ampliar el brillant planter de directors, càmeres, guionistes, maquilladors, attrezzistes, tècnics de so, muntadors, decoradors, tots d’edats entre 7 i 14 anys, que ara mateix tenim ben entusiasmats i dedicats al projecte. Ni ho penseu i, malgrat la pluja i el vent, no deixeu de venir, que després es lamentareu dient això de ai, jo no ho sabia i us serà difícil suportar l’enveja dels que han estat ben atents!

https://www.youtube.com/watch?v=iCRhCAfnYcI

https://ca-es.facebook.com/MagaCimTV

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies