MagaCIM 3×12, directe a per la consciència ciutadana.

MagaCIM 3×12, directe a per la consciència ciutadana.
11/04/2014 cimbenimaclet

12é programa del MagaCIM, la TV de Benimaclet.

12é programa del MagaCIM, la TV de Benimaclet.

El nou episodi del MagaCIM, el dotzè de la temporada, no us deixarà indiferents: les maneres pràctiques i casolanes d’estalviar aigua, un bé cada volta més escàs, a la nostra casa; la jornada del Dia Internacional de Conscienciació sobre l’Autisme, organitzada pel Centre de Desenvolupament Cognitiu de Benimaclet; la presentació del nou cicle de cinema en valencià al Musical de Benimaclet amb la col·laboració de la Universitat de València; la magnífica explicació de cóm és i cóm sona una viola per Àngel, membre de la nostra orquestra, i la foto enigmàtica del 46020. Amb açò es demostra clarament l’alt potencial addictiu que té la nostra peculiar televisió i l’excepcional feina que estan fent els nostres valents reporters i tècnics, equip al qual, ja ho sabeu, podeu incorporar-vos quan ho desitgeu si compliu els requisits d’edat.

12é programa del MagaCIM, la TV de Benimaclet.

12é programa del MagaCIM, la TV de Benimaclet.

El nou episodi del MagaCIM, el dotzè de la temporada, no us deixarà indiferents: les maneres pràctiques i casolanes d’estalviar aigua, un bé cada volta més escàs, a la nostra casa; la jornada del Dia Internacional de Conscienciació sobre l’Autisme, organitzada pel Centre de Desenvolupament Cognitiu de Benimaclet; la presentació del nou cicle de cinema en valencià al Musical de Benimaclet amb la col·laboració de la Universitat de València; la magnífica explicació de cóm és i cóm sona una viola per Àngel, membre de la nostra orquestra, i la foto enigmàtica del 46020. Amb açò es demostra clarament l’alt potencial addictiu que té la nostra peculiar televisió i l’excepcional feina que estan fent els nostres valents reporters i tècnics, equip al qual, ja ho sabeu, podeu incorporar-vos quan ho desitgeu si compliu els requisits d’edat.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies