Sorpresa i homenatge al MagaCIM!

Sorpresa i homenatge al MagaCIM!
19/03/2014 cimbenimaclet

image005 (1)Amb motiu del Dia de la Dona, els nostres intrèpids i sagaços reporters del MagaCIM TV ens sorprengueren amb un insòlit i insospitat videoclip, realitzat col·lectivament amb la participació d’un nodrit grup de gent del barri, sobre la cançó “I got life” de Nina Simone. Simpàtic, divertit, tendre i encisador, com no podien fer-lo d’altra manera els nostres menuts però grans experts de la comunicació audiovisual. Ja sabem que molts de vosaltres esteu sempre ben atents, que no espereu a que us ho recordem des d’aquestes notes, i que ja l’heu vist, però per si de cas se vos ha passat, no torneu a perdre l’ocasió i mireu atentament a veure quanta gent sou capaços de reconèixer:

image005 (1)Amb motiu del Dia de la Dona, els nostres intrèpids i sagaços reporters del MagaCIM TV ens sorprengueren amb un insòlit i insospitat videoclip, realitzat col·lectivament amb la participació d’un nodrit grup de gent del barri, sobre la cançó “I got life” de Nina Simone. Simpàtic, divertit, tendre i encisador, com no podien fer-lo d’altra manera els nostres menuts però grans experts de la comunicació audiovisual. Ja sabem que molts de vosaltres esteu sempre ben atents, que no espereu a que us ho recordem des d’aquestes notes, i que ja l’heu vist, però per si de cas se vos ha passat, no torneu a perdre l’ocasió i mireu atentament a veure quanta gent sou capaços de reconèixer:

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies