MagaCIM 3×09: informació i comunicació de proximitat.

MagaCIM 3×09: informació i comunicació de proximitat.
06/03/2014 cimbenimaclet

MagaCIM 3x09, la TV de Benimaclet!

MagaCIM 3×09, la TV de Benimaclet!

El Carnestoltes Escolar, etapa prèvia de la XXVI arribada del Moro Maclet organitzada per l’Assemblea de Veïns (disculpeu l’errada), la Colla de Dolçaina i Tabal Estrela Roja i la Colla de Dimonis de Benimaclet; l’ampliació dels Hort Urbans de Benimaclet per l’Associació de Veïns i Veïnes, amb entrevista a Antonio Pérez, el seu president; el concert solidari amb l’Associació Asperger-València amb la Banda de Morata de Jalón i la Banda Juvenil del CIM, amb entrevista a Jorge Garcia, el seu director; un tast de la primera audició del departament de Cant i Harmonia Moderna de l’Escola de Música “Hipólito Martínez” amb col·laboracions especials i l’enigmàtica foto del 46020 són el farcit del més recent programa del MagaCIM TV, el 3×09. Que no l’heu vist encara? No ho podem creure! Què feu?

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/UZDkM5a7GSU” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

MagaCIM 3x09, la TV de Benimaclet!

El Carnestoltes Escolar, etapa prèvia de la XXVI arribada del Moro Maclet organitzada per l’Assemblea de Veïns (disculpeu l’errada), la Colla de Dolçaina i Tabal Estrela Roja i la Colla de Dimonis de Benimaclet; l’ampliació dels Hort Urbans de Benimaclet per l’Associació de Veïns i Veïnes, amb entrevista a Antonio Pérez, el seu president; el concert solidari amb l’Associació Asperger-València amb la Banda de Morata de Jalón i la Banda Juvenil del CIM, amb entrevista a Jorge Garcia, el seu director; un tast de la primera audició del departament de Cant i Harmonia Moderna de l’Escola de Música “Hipólito Martínez” amb col·laboracions especials i l’enigmàtica foto del 46020 són el farcit del més recent programa del MagaCIM TV, el 3×09. Que no l’heu vist encara? No ho podem creure! Què feu?

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/UZDkM5a7GSU” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies