MagaCIM 3×05: espectacular programa dels nostres reporters.

MagaCIM 3×05: espectacular programa dels nostres reporters.
18/12/2013 cimbenimaclet

MagaCim 3x05

Acabadet de cuinar a les movioles digitals ja tenim disponible el MagaCIM 3×05, un espectacular programa en què els nostres intrèpids reporters s’han endinsat a les entranyes del CIM i al cor de Benimaclet per traure a la llum el millor del millor del que tenim: el projecte poètic de l’institut Ferrer i Guàrdia, el Mural de Benimaclet, la celebració del dia de les llibreries a la Llibreria La Traca, Dani Miquel i Àlvar Carpi al 15é aniversari de La Suerte Loca, les entrevistes a Carlos Marquina i Ester Andújar i el concert de la B3 (Benimaclet Big Band), el bombardí de Guillem, la foto misteriosa del 46020 a veure si espavileu! i l’anunci de la II Mostra del llibre i del disc en valencià, on el MagaCIM TV, de la mà de Zurdos TV i de Barret Films que va estar present per la vesprada, en rigorós directe. Suposem que una volta acabat de llegir açò, estareu delerosos de veure el programa i com que no hem tingut encara temps ni de pujar-lo a la web, us deixen l’enllaç directe:

MagaCim 3x05

Acabadet de cuinar a les movioles digitals ja tenim disponible el MagaCIM 3×05, un espectacular programa en què els nostres intrèpids reporters s’han endinsat a les entranyes del CIM i al cor de Benimaclet per traure a la llum el millor del millor del que tenim: el projecte poètic de l’institut Ferrer i Guàrdia  (https://www.facebook.com/mural.debenimaclet) Mural de Benimaclet, la celebració del dia de les llibreries a la Llibreria La Traca, Dani Miquel i Àlvar Carpi al 15é aniversari de La Suerte Loca, les entrevistes a Carlos Marquina i Ester Andújar i el concert de la B3 (http://cimbenimaclet.com/concert-b3-santa-cecilia/) Benimaclet Big Band), el bombardí de Guillem, la foto misteriosa del 46020 (http://46020.org/) a veure si espavileu! i l’anunci de la II Mostra del llibre i del disc en valencià (http://cimbenimaclet.com/ii-mostra-del-llibre-i-del-disc-en-valencia-dissabte-14-desembre/), on el MagaCIM TV, de la mà de Zurdos TV i de Barret Films estarà present per la vesprada, en rigorós directe. Suposem que una volta acabat de llegir açò, estareu delerosos de veure el programa i com que no hem tingut encara temps ni de pujar-lo a la web, us deixen l’enllaç directe: http://www.youtube.com/watch?v=vXqqhe4yan0

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies