El MagaCIM, testimoni del batec del poble: 3×04

El MagaCIM, testimoni del batec del poble: 3×04
09/12/2013 cimbenimaclet

No oblideu mai el MagaCIM. Sempre els tenim a mà. Per si des cas se us ha passat de llarg, mireu-se (or remireu-s’ho si sou de les més de dues-centes persones que ja ho heu fet) l’últim programa del MagaCIM TV, el 3×04, amb el fred que ens ha vingut de sobte, el drets dels xiquets amb motiu del dia mundial de la infància, la botiga de comerç just de SETEM recentment oberta a Benimaclet, les festes de Santa Cecília amb les paelles, la batucada Borumbaia, l’actuació de la Banda Juvenil i la xocolatada, la guitarra de Mariona i la foto misteriosa del 46020.

Per cert, si sou botiguers, comercials, emprenedors, professionals o qualssevol altra cosa que us permeta guanyar-vos la vida mitjançant la transferència de mercaderies, serveis o coneixements, no dubteu a permetre que els nostres millors creatius i publicistes us dissenyen la campanya de Nadal, reis o rebaixes:
http://magacim.com/seccio/comercos/No oblideu mai el MagaCIM. Sempre els tenim a mà. Per si des cas se us ha passat de llarg, mireu-se (or remireu-s’ho si sou de les més de dues-centes persones que ja ho heu fet) l’últim programa del MagaCIM TV, el 3×04, amb el fred que ens ha vingut de sobte, el drets dels xiquets amb motiu del dia mundial de la infància, la botiga de comerç just de SETEM recentment oberta a Benimaclet, les festes de Santa Cecília amb les paelles, la batucada Borumbaia, l’actuació de la Banda Juvenil i la xocolatada, la guitarra de Mariona i la foto misteriosa del 46020.

Per cert, si sou botiguers, comercials, emprenedors, professionals o qualssevol altra cosa que us permeta guanyar-vos la vida mitjançant la transferència de mercaderies, serveis o coneixements, no dubteu a permetre que els nostres millors creatius i publicistes us dissenyen la campanya de Nadal, reis o rebaixes:
http://magacim.com/seccio/comercos/

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies